Na Rodovem vikendu pa ni manjkalo niti dobre volje (saj, kdaj pa jo pri tabornikih?), super družbe, prepevanja ob zvokih kitare in taborniškega ognja, ki nas je grel v hladnih oktobrskih večerih. Prvi večer pa seveda ni šlo brez dobre stare taborniške igre Pihanje sveče, kjer se najbolje pokažeta taktičnost in organiziranost ekipe. Razdelili smo se na starejše in mlajše vodnike, na koncu pa se je izkazalo, da na to, kdo je boljši, ne vpliva starost, saj je bil rezultat izenačen z 2:2. Preizkusili smo se tudi v svojih kuharskih sposobnostih, saj smo po ekipah skuhali in pripravili krožnik za strokovno komisijo, ki je okus jedi in izgled krožnika na koncu tudi ocenila. Po tridesetih minutah hitrega kuhanja, smo dobili zmagovalce Masterchef RPG-ja.

Vabimo vas, da si v spodnji galeriji pogledate utrinke iz Rodovega vikenda, hkrati pa vam tudi predstavljamo naše Masterchef RPG jedi.

Več fotografij lahko najdete na: https://flic.kr/s/aHsmWVNhX5

Komaj čakamo na petkov začetek taborniških uric, da zopet vidimo nasmejane otroške obraze in da predamo veliko novega znanja ter nepozabnih dogodivščin.

Se vidimo v petek, 8. 10. 2021, ob 17.00, pri Vili Lučka.